Om os

 

SVØMNING

Svømning er en sportsgren med mange gode sider – den er skånsom og udsætter ingen led for overbelastning, samtidig med at den er effektiv og får dig til at røre nogle muskler du ikke engang vidste du havde! Og bevægelse i vand begrænser sig ikke kun til sporten svømning: der er muligheder lige fra vandgymnastik over leg-og-lær til plask og leg for legens skyld.

I BIFs svømmeafdeling anerkender vi de mange muligheder, og tilbyder derfor mange forskellige hold: vandgymnastik for voksne, familieplask søndag formiddag, og frem for alt børnehold, hvor børn i alle aldre kan få svømmeundervisning. Det at lære at svømme har altid været et af de vigtigste aspekter for os; og i et land med 5000 km kysttrækning og kun omtrent et års svømmeundervisning i skolen, hvem er så ikke enig?

Men hvorfor skulle man så vælge at svømme her ved os? Hvorfor ikke vælge en konkurrenceklub med elitesvømning? Svaret er lige ved hånden: elitesvømning bliver for elitært; i vores optik forsvinder både glæden ved svømningen, det sociale og det sjove aspekt i det lange løb. Kun få klubber har ”det at lære børn/folk at svømme og have det sjovt med det” som deres primære formål – vi er en af de klubber. Vi synes ikke det er så vigtigt at lære dig at få dine armtag til at give den maksimale fremdrift – det lader vi konkurrenceklubberne om – vi vil hellere lære dig at svømme for din egen skyld, uden at glemme, at det også skal være sjovt!